وبلاگ

مطالعه

روش ها و فنون مطالعه موثر

بهترین روش‌ها برای مطالعه مؤثر می‌توانند به شما کمک کنند تا تمرکز بیشتری داشته باشید و مطالب را بهتر درک کنید. در ادامه مراحل یک روش مطالعه موثر را برای شما توضیح می‌دهم: هدف‌گذاری: قبل از شروع مطالعه، هدف خود را مشخص کنید. این به شما کمک می‌کند تا متمرکزتر…
ادامه مطلب
فرزندپروری

چگونه ارتباط خود را با فرزندتان بهتر کنید

ارتباط سالم، ثمره‌ی یک وابستگی سالم است. این امر بیش از هر ارتباطی، در رابطه‌ی والدین و فرزندان، به‌طور محسوسی حقیقت پیدا می‌کند. کودکان دوست دارند که با هریک از والدین خود، ارتباطی گرم و پر محبت داشته باشند. تقویت توانایی برقراری ارتباط خوب با دیگران، می‌تواند به کودک در…
ادامه مطلب
تیم

کار تیمی

محتوای گفت وگو های یک تیم کلید داشتن عملکرد بالا نیست، بلکه نحوه ی برقراری ارتباط بین اعضای تیم حائز اهمیت است. طبق تحقیقات مهم ترین عامل پیش بینی کننده ی موفقیت یک تیم الگوهای ارتباطی است.   پنتلند اسرار یافته های خود را به اشتراک می گذارد و نشان…
ادامه مطلب
خودپذیری

تمرین خود پذیری

خودپذیری دقیقا چیست؟ آگاهی از نقاط قوت و ضعف خودتان ارزیابی واقع گرایانه از توانایی‌ها و ارزش‌هایتان احساس رضایت از خود با وجود کاستی‌ها و بدون توجه به انتخاب‌های گذشته   مزایای خودپذیری چیست؟ کاهش علائم افسردگی و تمایل به تایید توسط دیگران کاهش تدریجی ترس از شکست و انتقاد از خود افزایش عواطف مثبت، احساس…
ادامه مطلب
اعتماد به نفس

اعتماد به نفس چیست و چگونه آن را تقویت کنیم؟

بسیاری از ما دوست داریم بدانیم چگونه می‌توانیم اعتماد به نفس بیشتری داشته باشیم. ابتدا بیایید بیاموزیم که اعتماد به نفس چیست و چگونه جملات تاکیدی اعتمادبه‌نفس و برخی استراتژی‌های علمی و اثبات‌شده به ایجاد و بهبود اعتمادبه‌نفس در ما منجر می‌شود. در این مطلب اعتمادبه‌نفس را تعریف کرده و…
ادامه مطلب
تصمیم گیری

مهارت تصمیم گیری چیست؟ راهکارهایی برای تصمیم گیری درست

مهارت تصمیم گیری چیست؟ آیا روش های تصمیم گیری درست را می دانید؟ چقدر تصمیمات اشتباه اتخاذ کرده اید؟ چگونه می توان مهارت حل مساله را یاد بگیریم؟ واقعیت این است که تصمیمات بخشی از زندگی روزمره هستند از تصمیمات ساده مانند پختن غذا تا تصمیمات مهم تر و جدی…
ادامه مطلب
تعارض

تعارض

تعارض به معنای برخورد بین دوفرد است که آرزوها، عقاید یا ایده های متفاوتی دارند. این برخورد ها ممکن است بین دوستان، یا کسانی رخ دهد که باهم دوست نیستند. ممکن است تعارض بین بزرگسالان/ والدین، دبیران، همسایگان و مانند این ها ایجاد شود. رویارویی با تعارض به ویژه برای…
ادامه مطلب
برونر

نظريه رشد شناختي برونر

«یکی دیگر از نظریه های تحول شناختی که رابطۀ بسیار نزدیکی با آموزش دارد، نظریۀ جروم اس. برونر است. نظریۀ او بیش از هر نظریۀ دیگری بر فرایند تفکر تأکید می‌کند. به عقیدۀ برونر (۱۹۶۱) بازدۀ اصلی تحول شناختی تفکر است، و هدف آموزش و پرورش نیز باید این باشد…
ادامه مطلب
یادگیری

سبک های یادگیری

رویکرد شخصی یادگیرندگان به یادگیری، حل مسئله، و پردازش اطلاعات یا روشی که یادگیرنده در یادگیری خود آن را به روش های دیگر ترجیح می دهد. وولفلک اصطلاح ترجیح یادگیری را بهتر از سبک یادگیری می داند و آن را این گونه تعریف می کند: « راههای مورد پسند فرد…
ادامه مطلب
تفکر وزبان

ویگوتسکی و مراحل رشد زبان در کودکان

ویگوتسکی در رشد زبان سه مرحله را از هم متمایز می سازد: گفتار اجتماعی، گفتار خودمحورانه و گفتار درونی ابتدا گفتار اجتماعی یا گفتار بیرونی ظاهر می گردد. نقش این گفتار کنترل رفتار دیگران است. مثلا وقتی که کودک به مادر می گوید” شیر می خواهم” یا ” بیا”، “برو”…
ادامه مطلب
X